Spoštovani člani Združenja fizioterapevtov Slovenije.

V Sloveniji smo prvič epidemijo razglasili 12.marca 2020 in traja še danes. Smo ena od najbolj prizadetih držav in je zaradi okužbe s Covid-19 umrlo že skoraj 4.000 ljudi, od tega pretežno starejši.
Veliko več jih je umrlo v domovih starejših v primerjavi s tistimi, ki živijo doma. Društvo Srebrna nit govori o gerontocidu.

Fizioterapevti v geriatriji se dobro zavedamo težke situacije. Večina vas je moralo zapustiti svoje redne obravnave in se prilagoditi na nove razmere, več ste morali sodelovati v zdravstvenih timih in svoje življenje pustiti ob strani.

Ker je naše osnovno poslanstvo služiti ljudem in ker še kar ni videti konca tunela v boju z virusom, smo se odločili, da organiziramo poldnevno strokovno srečanje na temo Covid-19, fizioterapija v geriatriji 12. maja 2021 ob 14.30 do 18.30.
Poleg fizioterapevtov smo na srečanje povabili infektologinjo doc. dr. Tatjano Lejko Zupanc, kardiologinjo doc. dr. Mišo Fister in družinsko zdravnico Tadejo Gajšek ter delovne terapevte, da vam bodo poročali o svojih izkušnjah s spopadanjem z virusom in odgovarjali na vaša vprašanja.

KOTIZACIJE NI.
Poleg fizioterapevtov ste vabljeni vsi ostali zdravstveni delavci in študenti, ki vas tematika zanima.

Prijave pošljite do 1.maja 2021 na e-naslov ZFS: info@physio.si 
Število prijav omejeno na 100 udeležencev.

Ob zaključku bodo člani ZFS prejeli potrdilo o SPR v obsegu 5 ur.

Lep pozdrav
Sekcija fizioterapevtov v geriatriji