Spoštovane članice in spoštovani člani ZFS!

Rada bi vas opozorila na javni poziv, ki je bil 27. oktobra 2017 objavljen na spletni strani NIJZ. Namenjen je vsem zainteresiranim strokovnjakom – zunanjim izvajalcem – ki so pripravljeni svoja znanja prispevati za izvedbo pilotnega projekta z naslovom “Zmanjševanje bolniškega staleža zaradi bolečine v hrbtu«.
 
Vse, ki želite sodelovati, vljudno vabim k prijavi in vas prosim, da razširite informacijo med zainteresirane kolege.
 
Poziv je nadaljevanje prizadevanj, ki so se začela v okviru javnega posveta “Bolečina v hrbtu v zdravstvu – breme na plečih pacientov ali strokovnjakov”. Zato se vsem, ki ste takrat prispevali svoje koščke v mozaik te zgodbe, iskreno zahvaljujem za vaš doprinos. Kratek zapis o poteku dogodkov po javnem posvetu, lahko preberete tule: http://www.umni.si/blog/?p=1614
 
Če vas karkoli zanima ali imate še kakšno sporočilo na temo bolečine v hrbtu se prosim obrnite kar direktno na:
dr. Ditka Vidmar, vodja projektov
Umni, zavod za ustvarjalne rešitve s pomočjo mnenj
 
 in vam bo z veseljem prisluhnila.
 
Prijazen pozdrav 
 
Gabrijela Starc – predsednica ZFS

Obveščamo vas o javnem pozivu, ki je objavljen na spletni strani Nacionalnega inštituta za javno zdravje

Delo bo potekalo v okviru treh delovnih skupin; zaradi kontinuitete dela pa je zaželjeno, da se strokonjaki prijavijo v vse sklope za katere izpolnjujejo pogoje.

Prijava preko prijavnega obrazca je možna do torka, 7. novembra 2017, do 24:00. Obvezni prilogi prijavi sta tudi kratek življenjepis (CV) ter lastnoročno podpisana izjava prijavitelja. Prilogi pošljete na elektronski naslov: maja.petric@nijz.si.

Priponke: 

Javni poziv

Izjava prijavitelja