Celjska regionalna enota ZFS vljudno vabi na strokovni simpozij (s praktičnimi prikazi): TORAKALNA HRBTENICA – Manualna fizioterapevtska obravnava, ki bo potekal 16. 11. 2019 v kongresnem centru Thermana Laško v Laškem.

Letos smo se odločili za specifično problematiko kompleksne obravnave torakalne hrbtenice.

Govora bo o novostih in smernicah pri zdravljenju poškodb prsne hrbtenice, o visceralnih povezavah in vplivu respiratorne obravnave na mobilnost prsnega koša. Povabili smo tudi vidne strokovnjake manualne fizioterapije, ki nam bodo izbrane teme predstavili s praktičnimi prikazi fizioterapevtskega pregleda in manualne obravnave po najnovejših smernicah.

Prijave na strokovni simpozij so zaradi praznikov in dopustov odprte še do 8. 11. 2019 do 12. ure.

Strokovni simpozij je organiziran v okviru rednega letnega zbora članov Celjske regionalne enote ZFS, ki se bo odvil po simpoziju. Strokovni del zbora CERE se šteje kot strokovno izpopolnjevanje, vpisano v register izobraževanj pri ZFS. Kotizacija za dogodek pa vključuje: izvedbo strokovnega dogodka, potrdilo o udeležbi, pogostitev med odmorom, samopostrežno kosilo, brezplačno parkiranje na zunanjem parkirišču in Thermanin bon ugodnosti.

Lepo vabljeni na oba dogodka.

Odbor CERE ZFS